Da er vi i gang!

Inspirasjon

Tenk at vi ENDELIG har kommet inn i våre nye flotte lokaler på Siggerud! Det har kostet blod, svette, tårer og tatt fryktelig lang tid. MEN nå er vi her, og vi kan nyte en fantastisk utsikt over vakre Langen mens vi jobber så flisa spruter. Har du besøkt oss enda? Du burde ta en tur! Vi kan lokke med en kopp deilig pulverkaffe mens vi viser deg verkstedet vi er så stolte av, og tar en prat om møbeldrømmen du har kommet til oss for å oppfylle.

For er det noe vi er gode på er det møbler. Og faktisk ekstra gode på trapper. Om vi kan si det selv.

Tripp, trapp

En trapp er ikke bare en trapp. Det finnes uante muligheter og versjoner, faktisk er det bare fantasien som setter grenser. Og noen få regler, da. Som for eksempel at man må ha et rekkverk. Og helst barnesikring. Ja, også bør jo trappen være god å gå i, så ikke svigermor snubler i for korte trinn. Men utseendemessig kan man gå helt bananas om man vil, og fråtse i deilige materialer og overflatebehandlinger. Trodde du at om du har sett én trapp, har du sett dem alle? Feil, feil, feil.

Minimalistisk…?

Minimalistisk stil

Tenker du deg en enkel trapp med rene linjer, kanskje med glass i rekkverket og en tynn håndløper? Kanskje lys, gråbeiset eik opplyst av små diskrete lyskilder enten under, over eller ved siden av trinnene..? Lyssetting kan virkelig gi en helt magisk effekt! Eller hva med noe mer maskulint, som mørk amerikansk valnøtt i trinnene, og stålrør i rekkverket?

…eller luksuriøs herregårdstil?

Kanskje du er mer av den romantiske typen, som drømmer om en trapp som er storslagen, luksuriøs og kanskje bittelitt overdimensjonert? Kanskje med brede, tykke trinn i et eksklusivt treverk, hvitmalte vanger og et rekkverk med kunstneriske utskjæringer. -Hvor husets vakre damer i flotte ballkjoler formelig kan sveve nedover trinnene mens gjestene måpende og stumme av beundring venter i hallen nedenunder..?

Eller noe midt i mellom

Velg din egen stil

Uansett hva slags trapp det er du ser for deg, så kan vi fikse det. Ganske sikkert. Om det er en helt vanlig rett trapp som bare skal gjøre nytten sin, eller en trapp som må passe inn i en litt utfordrende romløsning. Eller den helt spesielle «ingen har maken til denne»-trappen. For er det noe vi kan, så er det trapper. Og vi har det perfekte stedet å produsere de på. Om vi kan si det selv.

-Og tar du en tur til oss, så kan vi bevise det for deg også. Så da sees vi?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *